Tietosuojalausunto

Smart Savings on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tämän tietosuojalausunnon mukaisesti.

Käsittelemme henkilötiedot

Smart Savings käsittelee henkilötietojasi, kun käytät palveluitamme ja / tai kun toimitat nämä tiedot itse.

Seuraavassa on yleiskatsaus käsittelemiimme henkilötietoihin:

  • Etu-ja sukunimi
  • sukupuoli
  • Syntymäpaikka
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero.
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Tiedot toiminnoista verkkosivuillamme
  • Tietoja eri verkkosivustojen selauskäytännöistäsi (esimerkiksi koska tämä yritys on osa mainosverkostoa)
  • Internet-selain ja laite

Käsitellyt erityiset ja / tai arkaluontoiset henkilötiedot

Verkkosivumme tavoitteena ei ole kerätä tietoja alle 16-vuotiaista verkkosivustojen kävijöistä, ellei vanhempi tai huoltaja ole antanut siihen lupaa. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä yli 16-vuotias. Suosittelemme vanhempia osallistumaan lastensa online-toimintaan, jotta vältetään tietojen kerääminen lapsista ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että olemme keränneet tällaisia ​​henkilötietoja alaikäisestä ilman tätä lupaa, ota meihin yhteyttä osoitteessa hheide@xs4all.nl, jotta voimme poistaa nämä tiedot.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet

Smart Savings käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Lähetetään uutiskirje
  • Voit soittaa tai lähettää sähköpostia sinulle, jos se on tarpeen palvelujemme tarjoamiseksi
  • Smart Savings analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla voidaksesi parantaa sitä ja räätälöidä tuote- ja palveluvalikoima mieltymyksesi mukaan.

Automatisoitu päätöksenteko

Smart Savings ei tee päätöksiä asioista, joilla voi olla (vakavia) vaikutuksia henkilöihin automatisoidun käsittelyn perusteella. Nämä ovat päätökset, jotka tietokoneohjelmat tai järjestelmät tekevät ilman henkilön (kuten Smart Savings -henkilön) osallistumista.

Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Älykäs säästö ei säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin ehdottoman välttämätöntä sen tavoitteen saavuttamiseksi, jota varten tietoja kerätään. GDPR: n mukaan henkilötietoja ei saa säilyttää pidempään kuin on tarpeen sen tavoitteen saavuttamiseksi, jota varten ne on hankittu. Luonnollisesti kaikki GDPR: ssä asetetut säilytysajat ovat ratkaisevia. Tavallisesti ei kuitenkaan ole määritettyä ajanjaksoa, ja sovelletaan vain GDPR: ssä vahvistettua yleistä sääntöä.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien kanssa

Smart Savings ei myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ja paljastaa henkilötietosi vain, jos se on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi.

Käytetyt evästeet tai vastaavat tekniikat

Smart Savings käyttää toiminnallisia, analyyttisiä ja seurantaevästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi, tablet-laitteen tai älypuhelimen selaimeen, kun käyt verkkosivustolla ensimmäistä kertaa. Smart Savings käyttää evästeitä, joilla on yksinomaan tekninen toiminnallisuus. Nämä varmistavat, että verkkosivusto toimii oikein ja esimerkiksi, että ensisijaiset asetukset muistetaan. Näitä evästeitä käytetään myös saamaan verkkosivusto toimimaan oikein ja optimoimaan sen. Laitamme myös evästeitä, jotka seuraavat selailukäyttäytymistäsi, jotta voimme tarjota räätälöityä sisältöä ja mainoksia.

Olemme ilmoittaneet sinulle näistä evästeistä ja pyytäneet lupaa niiden sijoittamiseen, kun vierailet ensimmäisen kerran verkkosivustollamme.

Voit estää evästeet määrittämällä Internet-selaimesi kieltämään evästeiden käytön. Voit myös poistaa aiemmin tallennetut tiedot selaimen asetuksista.

Lisätietoja osoitteesta: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Tietojen käyttäminen, muuttaminen tai poistaminen

Sinulla on oikeus käyttää, korjata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa tietojenkäsittelylupa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Smart Savings -sovelluksella. Lisäksi sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää pyynnön saada tietokonetiedostosi hallussamme olevista henkilökohtaisista tiedoista tai pyynnön lähettää tämä tiedosto valitsemallesi toiselle organisaatiolle.

Voit lähettää osoitteeseen hheide@xs4all.nl henkilötietojesi käyttöoikeutta, korjaamista, poistamista tai tietojen siirrettävyyttä koskevan pyynnön tai luvan peruuttamista koskevan pyynnön sekä mahdolliset henkilötietojesi käsittelyä koskevat vastalauseet.

Liitä mukaan kopio henkilöllisyystodistuksestasi, jotta voimme varmistaa, että lähetit pyynnön. Pimennä valokuvasi, MRZ (koneellisesti luettava alue, kaistale, jonka numerot ovat passin alaosassa), passin numero ja virkamiestenumero (CSN) tässä kopiossa. Tämä suojaa yksityisyyttäsi. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian, viimeistään neljän viikon kuluessa.

Smart Savings haluaa myös ilmoittaa, että voit tehdä valituksen kansalliselle valvojalle: Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. Voit käyttää tätä linkkiä tähän: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kuinka suojaamme henkilötietoja

Smart Savings on sitoutunut henkilötietojesi suojaamiseen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin väärinkäytösten, katoamisen, luvattoman käytön, ei-toivottujen paljastumisen ja luvattomien muutosten estämiseksi. Jos saat vaikutelman, että tietosi ei ole turvattu oikein, tai jos on todisteita väärinkäytöksistä, ota yhteyttä hheide@xs4all.nl.

Yhteystiedot

Ter Heide on älykkäiden säästöjen tietosuojavastaava.

Häntä voidaan tavoittaa osoitteessa hheide@xs4all.nl.

https://smartsavings.store/