Työntekijä leikkaa kaapelit sähköleikkurilla
Kuva Anamul Rezwan alkaen Pexels

Virheet leikkauksessa ja korkean työttömyyden syy - yleisimmät.

Kun yrityksiä leikataan, ajatuksena on, että ne säästää tarpeeksi rahaa tulevien tappioiden kattamiseksi. Tätä rahaa kutsutaan voittoksi. 19-luvun puolivälistä lähtien Yhdysvalloissa on ollut tapana soveltaa voittoa osakkeenomistajien osinkojen maksamiseen ja (liian) korkean palkan maksamiseen johtajille. Tämä tapa levisi myös Eurooppaan 1970-luvun lopulla. Tämä on aiheuttanut useita ongelmia.

Kun yrityksiä leikataan, ajatuksena on, että ne säästää tarpeeksi rahaa tulevien tappioiden kattamiseksi

Vuoden 2010 kirjanpidon lopussa tammikuussa 2011 liiketoiminta joutuu tappiolle ja alkaa leikata. Sitten tapahtuu viisi asiaa vuonna 2011. Kaksitoista prosenttia työntekijöistä on uudistunut. Seurauksena on, että yritys pakotetaan vähentämään tuotantoaan ja / tai myyntiään 12 prosentilla. Seurauksena liikevaihto laskee 12% ja lisäarvo myös 12%. Voitto on noin 2%.

Vuonna 2012 yrityksellä ei ole rahaa leikkausten kumoamiseen, joten tapahtuu kaksi asiaa. Liikevaihto on 12% pienempi kuin vuonna 2010. Lisäarvo on 12% pienempi kuin vuonna 2010.

Esimerkki yrityksen leikkauksista

Vuoden 2012 tilinpäätöshetkellä tammikuussa 2013 yritykselle koituu uusi tappio ja leikkauksia jälleen. Vuonna 2013 12% työntekijöistä on siirtynyt uudelleen. Joten yritys pakotetaan vähentämään tuotantoaan ja / tai myyntiään 12%. Liikevaihto on laskenut 22.5% vuoteen 2010 verrattuna. Lisäarvo on 22.5% alhaisempi kuin vuonna 2010. Tuotto on noin 2%.

Vuoden 2014 liikevaihto on 22.5% pienempi kuin vuonna 2010. Lisäarvo on 22.5% pienempi kuin vuonna 2010. Vuoden 2014 tilinpäätöshetkellä tammikuussa 2015 yhtiö kärsi tappiosta.

Työntekijöiden uudelleensuuntaaminen johtaa myyntitappioihin ja voittojen kasvuun

Joten yritykset kirjaavat voittoa vain vuosina, jolloin ne leikkaavat. Voitto on seurausta tuotteista, joissa työntekijät työskentelivät, mutta jotka myytiin näiden työntekijöiden uudelleenkasvatuksen jälkeen. Osa näistä tuotteista saatavista tuloista oli tarkoitettu näiden työntekijöiden palkkojen maksamiseen. Koska sitä ei enää tarvita, rahat jäävät ja niistä tulee voittoja.

Niin kauan kuin voittoa käytetään toimitusjohtajille (liian) korkean palkan maksamiseen ja osinkojen maksamiseen osakkeenomistajille, nämä ihmiset ovat kiinnostuneita leikkauksista. Alankomaiden Itä-Intia -yhtymä maksettu osinko lisäarvosta. Tämä käytäntö tekee siitä vahingollisen osakkeenomistajille, kun yritys vähentää toimintansa. Toimitusjohtajat voivat maksaa itselleen palkan lisäarvon perusteella ― aivan kuten työntekijöille.

Budjettileikkaukset maksavat toimitusjohtajien palkat

Suurilla yrityksillä on useita temppuja uusien työntekijöiden nimittämiseksi säännöllisesti. Näiden temppujen kustannukset varmistavat, että tuotteiden hinnat nousevat säännöllisesti. Kaiken kaikkiaan leikkaukset eivät vaikuta suuryrityksiin yhtä paljon. Se on muu yhteiskunta, joka kärsii kaikkien näiden leikkausten aiheuttamista korkeista hinnoista ja valtavasta työttömyydestä.

Olemme selittäneet täällä eräitä leikkaamisen virheitä ja korkean työttömyyden syyn. Toivottavasti löydät niistä hyödyllisiä.

© 2019-2020 AtoBC BV

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat