Kallis linna
Kuva Johannes Plenio alkaen Pexels

Yrittäjät ja toimitusjohtajat, joiden henkilökohtainen tulo on vähintään miljoona dollaria ja joilla on kokemusta taloudesta, kohtaavat ongelman, että he ovat tottuneet palkkaan, joka on paljon korkeampi kuin heidän yrityksellä on varaa maksaa. He voivat tietysti alentaa kulujaan, koska niin monet työntekijät ovat joutuneet tekemään viimeiset 40 vuotta, mutta he pelkäävät, että he sitten menisivät konkurssiin itse.

Miljardärimiehet menevät konkurssiin säännöllisesti

Pelko ei ole ilman syytä. Miljardärimiehet menevät konkurssiin säännöllisesti. Kun etsit Internetistä ”miljardöörejä, jotka menivät konkurssiin”, kohtaat kokonaisia ​​luetteloita heistä. Miljoonarit ja miljardäärit ovat konkurssissa samojen ongelmien takia, jotka aiheuttavat yrityksille konkurssin. He kohtaavat tappioita ja alkavat leikata.

Kun miljardööri nimittää kotiapulaisen, heistä tulee pohjimmiltaan pieni yritys, jossa on yksi työntekijä ja yksi asiakas. Että yksi työntekijä tekee virheitä, jotka aiheuttavat tappioita. Mitä enemmän kotitalousavustajia on, sitä suurempia menetykset ovat. Kotimaan avun budjetissa näyttää olevan vuoden lopussa vähemmän rahaa kuin miljardööri ajatteli. Hänellä on muutama tuhat dollaria lyhyitä.

Nyt hänellä on mahdollisuus täydentää näitä muutamia tuhansia dollareita henkilökohtaisista varoista tai leikata. Miljardärimiehille osoittautuu aivan yhtä houkuttelevaa leikkaamista tappioiden kattamiseksi kuin yrityksille. Ja se johtaa samoihin virheisiin. Erityisesti leikkauksista saatuja tuloja ei koskaan käytetä alijäämän täydentämiseen. Kohtalokkaat taloudelliset virheet johtavat alijäämän kasvattamiseen kertoimella 10–100 vuodessa.

Kiireellisesti he tekevät paljon virheitä ja ongelmat vain kasvavat

Alijäämien kasvaessa miljonäärit ja miljardöörit yrittävät täydentää pulaa villeillä investoinneilla ja keinottelulla. Kiireellisesti he tekevät paljon virheitä ja ongelmat vain kasvavat. Verojen vähentämisellä osoittautuu usein kohtalokkaita seurauksia heidän taloudelliselle elämälleen.

Ratkaisu tähän ongelmaan on heille sama kuin yrityksille. Henkilöiden, joiden yksityinen tulo tai pääoma on vähintään miljoona dollaria, on kuuluttava a pääkirjatili tuloslaskelma ja varatili pitääkseen heidän alijäämänsä hallinnassa yksityisessä kirjanpidossa.

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat