Mies muistiinpanoja puhuessaan naisen kanssa, sekä rento yrityspuku
Kuva Valmentajatila alkaen Pexels

Mitä tarkoitan ohjaajan kriisillä?

Koska johtajien tuntipalkat on otettu käyttöön, monet yritykset ja organisaatiot ovat demokratisoituneet. Vaikka johtajat kantavat edelleen konkurssiriskin, he eivät ole enää "pomo", joka tekee kaikki vaikeat päätökset ja on vastuussa kaikesta. Nykyään useimmilla johtajilla ei ole edes paljon suurempaa vastuuta kuin keskimääräinen osastopäällikkö.

Sitten oli aika, jolloin jos yritys kärsi tappiota, se teki leikkauksia, mutta johtaja asetti yrityksen tuotot silti omaan taskuunsa. Mutta nyt johtajat maksavat paitsi itselleen ylimääräisen riskin, jonka he edelleen kantavat, mutta myös lisävelvollisuuksista, joita heillä ei ole ollut vuosikymmenien ajan.

Ohjaajien tuntipalkat ovat myös aiheuttaneet toisen ongelman

Ohjaajien tuntipalkat ovat kuitenkin aiheuttaneet myös toisen ongelman. Yrittäjiä ja pienten organisaatioiden johtajia ei enää voida korvata. Tämän seurauksena suurin osa pienyrityksistä ja organisaatioista menee nyt konkurssiin viiden vuoden kuluessa perustajan / johtajan eläkkeelle siirtymisestä.

Perinteisesti kymmenen vuotta ennen eläkkeelle jättämistä johtaja nimitti sijaisen, jonka he sitten kouluttaisivat. Niissä kymmenessä vuodessa korvaaja saa säännöllisiä palkankorotuksia, ja kun he aloittivat johtajana, heidän palkansa nousivat entisestään.

Seurauksena on, että korvaavien ohjaajien kouluttaminen on mahdotonta

Nykyään varajäsenen palkka nousee edelleen heidän koulutuksensa aikana, mutta ei silloin, kun hän siirtyy johtajaksi. Tästä huolimatta noin viisi vuotta myöhemmin hän voi saavuttaa utelias tilanteen, että lisääntyneen kokemuksensa perusteella hän voi ansaita enemmän toisessa organisaatiossa vakinaisena työntekijänä kuin johtamansa organisaation johtajana . Seurauksena on ollut mahdotonta kouluttaa varajohtajia.

Korvausongelman ratkaisemiseksi hallitukset nimittävät usein ulkopuolisia johtajia. Valitettavasti heiltä puuttuu usein tietämys ja kokemus työalueelta, jota tarvitaan monien yrityksen ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä luo johtajan kriisin, jolloin yksi työntekijöistä voi tarttua vallaan samalla kun loput työntekijät etsivät toista työtä. Nämä tapahtumat merkitsevät organisaation loppua.

heiltä puuttuu usein tietoa ja kokemusta vaaditusta erityisestä työalasta

Ratkaisu ohjaajan kriisiin on demokratisoituminen. Kriisitilanteessa johtaja pyytää työntekijöiltä neuvoja. Jokainen johtaja tekee tietonsa ja kokemuksensa perusteella ehdotuksen, joka heidän näkökulmastaan ​​tarjoaa parhaan ratkaisun ongelmaan. Sitten johtaja tekee valinnan ehdotusten välillä ja ratkaisee asian.

Tässä skenaariossa johtaja kantaa edelleen riskin, mutta vain osan vastuusta. Tämä tarkoittaa, että johtajalla on oikeus korkeampaan palkkaan kuin tavallisiin työntekijöihin. Mutta ei niin korkealla kuin tapaus olisi, kun hän olisi "pomo".

Tämän vaatimuksen kanssa työntekijät myös leikkaisivat nenänsä

Ihmisille on tärkeää ymmärtää, että yrittäjät ja johtajat ovat tärkeässä asemassa yrityksissä. Ilman yrittäjiä yritykset eivät koskaan päästä maasta. Ilman johtajia nämä yritykset menisivät konkurssiin, kun yrittäjä kutsuu sitä päiväksi. Tämä tärkeä tehtävä on siis erittäin arvokas, mikä on ilmaistava palkana, jonka johtaja saa.

Pitäisikö johtajaa rangaista neljäkymmentä vuotta, jonka aikana he väärinkäyttivät valtaansa korottaakseen omaa palkkaansa? Voi olla. Mutta tämän vaatimuksen avulla työntekijät leikkaisivat myös nenänsä.

Vaihtoehto suurille yrityksille, jotka leikkaavat palkkoja ja luopuvat työntekijöiden etuuksista, ovat keskisuuret yritykset, joissa on muutama sata työntekijää ja joita johtavat yrittäjät, jotka ovat kiinnostuneita maksamaan työntekijöilleen hyvän palkan, jolloin he voivat houkutella hyviä työntekijöitä.

Vasta kun työntekijät ovat halukkaita maksamaan yrittäjille ja johtajille enemmän, he voivat myös ansaita enemmän tulevaisuudessa

Mutta maailmassa ei ole yhtä sielua, joka tekisi kaiken tarvittavan työn keskisuuren yrityksen perustamiseksi, ellei hän tiedä etukäteen ansaitsevansa huomattavasti enemmän kuin työntekijänsä.

Vasta kun työntekijät ovat halukkaita maksamaan yrittäjille ja johtajille enemmän, he voivat myös ansaita enemmän tulevaisuudessa.

© 2019-2020 AtoBC BV

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat