Mies mies työpuku, laskin
Kuva Oleg Magni alkaen Pexels

Ihmiset tekevät virheitä tapaan, jolla he käsittelevät rahansa. Siksi hollantilaiset killat kehittivät hyödyllisen rahanhallintamenetelmän. Se ei vain antanut yrityksille mahdollisuuden selviytyä vaikeissa olosuhteissa. Se määritteli myös parhaimman palkan yritysten johtajille ja omistajille. Tätä menetelmää kutsutaan ”leikkaa takki kankaasi mukaan”. Toisin sanoen tämä tarkoittaa kulutuksen mukauttamista tuloihin.

Menetelmä perustuu periaatteeseen, jonka mukaan selviytymiseen tarvittavien kustannusten on oltava etusijalla.

Yritykset jakaa menot tässä järjestyksessä:

  1. vuokrata / kiinnitys
  2. sähkö, kaasu ja vesi (kotitalouskäyttöön)
  3. työkalujen ja koneiden huolto / korjaus
  4. polttoaine työkaluille ja koneille tarvittaessa
  5. uudet työkalut ja koneet tarvittaessa
  6. raaka-aineiden tuotannon ja myynnin palkat
  7. henkilöstön palkat myynnin ja palkanlaskennan yhteydessä
  8. johtajien hallinnollinen palkka
  9. ylellisyysmenot.

Menetelmä perustuu periaatteeseen, jonka mukaan selviytymiseen tarvittavien kustannusten on oltava etusijalla

Niin kauan kuin menee hyvin yrityksen kanssa, johtaja ja omistaja voivat suorittaa mitä tahansa haluamansa roolin. Thay voi maksaa itselleen niin suuren palkan kuin haluavat. Mutta kun yritykselle aiheutuu tappioita, heidän tulisi asettaa etusija tuotanto- ja myyntihenkilöstön palkoille. Muuten henkilöstö eroaa ja yritys menee konkurssiin.

Ennen vuotta 1980 useimmilla johtajilla ja omistajilla oli työntekijän tehtävä, ja he viettivät vain muutama tunti viikossa toimistossa yritystilien hoitamiseen. Hallinnollinen henkilöstö voisi hoitaa muun hallinnon. Tuotanto ja myynti olivat hänen liiketoiminnansa olennaisia ​​osia. Joten hän työskenteli siellä henkilökohtaisesti ja maksoi oman palkansa tosiasiallisen työn perusteella.

© 2019-2020 AtoBC BV

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat