Vanha tehdas
Teollinen on Picspree

Liiketappioiden syy ja ratkaisu - mitkä ovat yleisiä?

Yritysten tappioiden syy

Kaikille yrityksille aiheutuu tappioita muutaman vuoden kuluttua. Tähän on kaksi syytä:

  • Ihmiset tekevät virheitä, joten tuotteet vahingoittuvat eikä niitä voida myydä, mikä johtaa tulojen menetykseen yritykselle.
  • Menettyjä tuloja ei voida ottaa huomioon kirjanpidossa.

Siten tilien päättyessä yritykset huomaavat, että tulot ovat pienemmät kuin kulut. Yleensä tämä koskee (suhteellisen) pientä määrää rahaa, joka on riittävän suuri sen varmistamiseksi, että helmikuun palkkoja ei voida maksaa. Mutta sitä ei tietenkään voida hyväksyä, joten yritykset leikkaavat.

Virheitä tehdään

Kukaan yrittäjä ei koskaan harkitse parhainta tapaa leikata, ennen kuin hän joutuu tappioon. Seurauksena on, että yritykset tekevät outoja leikkausvirheitä. Nämä virheet vain varmistavat, että ongelmat kasvavat. Tämän seurauksena yhä useammat työntekijät lomautetaan.

Tappioiden kattamiseksi ilman budjettileikkauksia yrityksen on sovellettava kolme tekniikkaa:

  1. Vuoden aikana sen on saatava käsitys voitoistaan ​​tai tappioistaan.
  2. Sillä on oltava varapääoma, johon se lisää säännöllisesti varoja tappioiden kattamiseksi.
  3. Se tarvitsee tavan estää yritysomistajia ja talousjohtajaa käyttämästä vahingossa tätä varannon pääomaa.

Varantotili

Sisällytä pääkirja pääoma kirjanpidossa. Varaa käteis- / pankkipäiväkirja saldoa vastaan pääkirja pääoma päivittäin / viikoittain / kuukausittain voiton tai tappion määrän määrittämiseksi.

Tappioiden kattamiseksi tarvittavan varannon muodostamiseksi yritykset voivat käyttää a varatili. Jotta yritykset kattaisivat tappiot ja estäisivät leikkauksia, he tarvitsevat uudenlaisen tilin kirjanpidossaan. varatili on pääkirjatilityyppi, jota ei koskaan suljeta ja johon säästötili on linkitetty. Kuukauden viimeisenä päivänä uusi saldo lasketaan ja siirretään seuraavaan kuukauteen. 31. joulukuuta lasketaan uusi saldo, joka siirretään seuraavan vuoden tammikuuhun. Tasapaino varatili tulee aina olla yhtä suuri kuin säästötilin saldo. Varannon on oltava säästötilillä, jotta vältetään se, että menetykseen johtaneet virheet johtavat myös varannon vahingossa käyttämiseen.

Varaa raha tappioiden kattamiseen

Pienyritysten on lisättävä arvo lisätty varatili heidän kirjanpidossaan. Niiden on varattava 5% lisäarvostaan arvo lisätty varatili ja säästötili joka kuukausi. Vuoden lopussa tilinpäätöshetkellä, jos ne huomaavat kärsineensä tappiota, he voivat käyttää varatili täydentää nykyisen (kirjanpito) tilin saldoa ja siirtää sitten sama määrä säästötililtä nykyiselle (pankkitilille). Kun yrityksillä on likviditeettiongelmia, ne voivat myös käyttää varatili täydentää nykyisen (kirjanpito) tilin saldoa ja siirtää sama summa säästötililtä nykyiselle (pankkitilille). Siten leikkaukset voidaan välttää.

Osakkeenomistajat ansaitsevat enemmän rahaa

Osakepääomaa käyttävien yritysten on lisättävä a arvo lisätty/osinkovaraustili ja osakepääoma/tappiovaraustili heidän kirjanpidossaan. osakepääoma/tappiovaraustili on liitettävä säästötilille.

Osakepääoma on merkitty osakepääoma/tappiovaraustili. Tätä tiliä käytetään kattamaan tappiot ja likviditeettiongelmat.

Sitten 5% lisäarvosta kirjataan arvo lisätty/osinkovaraustili kuukausittain. Tätä summaa käytetään osakkeenomistajien osinkojen maksamiseen. Yritykset, jotka maksavat vuosittain osinkoina 2.5% lisäarvosta, voivat kattaa tappiot jopa noin 80% liikevaihdosta. (Tällä hetkellä osinko / voitonjako on noin 2% lisäarvosta joka toinen vuosi.)

Yritykset voivat päättää vähentää tai lisätä varantoaan muutaman vuoden kuluttua.

Terveet yritykset saavat verohelpotuksia

Taloudelle ja yhteiskunnalle aiheutuvien valtavien vahinkojen ja leikkausten vuoksi tätä on vältettävä kaikin mahdollisin tavoin. Tästä syystä suosittelemme maasi hallitusta vapauttamaan maan tasapainon varatili veroista. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden käyttää kaikkea tätä rahaa leikkausten estämiseen.

Uusille yrityksille ei aiheudu tappioita kahden ensimmäisen - kahdeksan vuoden aikana. Niin kauan kuin markkinat kasvavat yli 2% vuodessa, liikevaihdon kasvu on riittävä tappioiden kattamiseen. Seurauksena on, että tappiot ovat näkymättömiä, ja yhtiö tuottaa voittoa muutaman vuoden. Nämä voitot voidaan käyttää perinteisellä tavalla, ja siinä tapauksessa yritys maksaa veron näistä rahastoista. Tai voitto voidaan varata varatili.

Olemassa olevien tappioiden kattaminen

Yhtiö sisältää pääkirja pääoma kirjanpidossaan ja käyttää sitä tappion laskemiseen. Tappio näyttää silloin olevan paljon suurempi kuin 5% viimeisen vuoden lisäarvosta tai osakepääomasta, jolla yhtiöllä oli käytössään kuluneen vuoden aikana. Tämä johtuu siitä, että leikkauksia toteuttaneet yritykset eivät koskaan käyttäneet tuottoja tappioiden kattamiseen.

Kuinka he voivat kattaa tämän olemassa olevan tappion? He ovat todella työskennelleet tämän parissa, mutta heillä ei ollut välttämätöntä työkalua. Kun yrityksille aiheutuu tappiota, ne nostavat hintojaan ja alkavat kysyä rahaa aiemmin ilmaiseksi tarjoamistaan ​​palveluista. Tämän pitäisi tuottaa riittävästi ylimääräisiä voittoja tappion kattamiseksi.

Tappion kattaminen epäonnistuu ilman pääkirjaa tuloslaskelmaan

Mutta ilman pääkirja pääoma, he eivät voineet nähdä sitä ja käyttivät ylimääräisiä tuloja voittojen maksamiseen omistajille, toimitusjohtajille ja osakkeenomistajille. Kun yritykset ovat ottaneet käyttöön pääkirja pääoma, he voivat kuitenkin nähdä, että tappion kattamiseen käytetään lisävoittoja.

Suuret yritykset voivat käyttää omaa pääomaa tappioiden kattamiseen. Mutta jälleen kerran, tämä on mahdollista vain, kun he ovat ottaneet käyttöön a pääkirja pääoma.

Kun olemassa oleva tappio on katettu, yritykset voivat alentaa hintojaan uudelleen. Siitä lähtien varaus riittää kattamaan tulevat tappiot.

Vaihtoehtoisesti

Jos kysyt joku onko heillä velkaa, he ovat syvästi loukkaantuneita. Jokaisen talonomistajan mielestä on aivan normaalia, että velka on pankille kolmekymmentä vuotta.

Jokaisella maailman hallituksella on budjettivaje. Jotkut budjettivajeet ovat vasta XNUMX vuotta vanhoja. Muut ovat satoja vuosia vanhoja ja kasvavat edelleen. Joissakin tapauksissa ehkä jopa tuhat vuotta vanha.

Lähes jokaisella yrityksellä maailmassa on tappio tai budjettivaje. Joskus menetys on vain muutaman vuoden ikäinen. Joskus tappio tai budjettivaje on 150 vuotta vanha.

Jos leikkauksista saatava tuotto ei ole riittävän suuri tappion tai budjettivajeen kattamiseen. Se voi kestää useita vuosikymmeniä. Joskus jopa muutama sata vuotta.

Yrityksen pahin tapa tappion / budjettivajeen korjaamiseksi on käyttää orjia. Orjat tuottavat heikkolaatuisia tuotteita ja orjien pitäminen aiheuttaa tappioita.

Hallituksen pahin tapa lopettaa budjettialijäämänsä on luoda diktatuuri. Diktatuurit vähentävät tuotantoa ja palkkoja. Seurauksena on, että yrityksillä on tappioita, ja kansalaisilla ei ole rahaa verojen maksamiseen.

Paras tapa yritykset tappion / budjettivajeen kattamiseksi on sisällytettävä pääkirja pääoma ja varatili heidän kirjanpidossaan. Tuottaa ja myy korkealaatuisia tuotteita ja maksa korkein palkka työntekijöille, joiden osuus liikevaihdosta on suurin.

Paras tapa hallitus budjettialijäämän sulkeminen tarkoittaa sisällyttämistä pääkirjaan tuloslaskelmaan ja varantorahoitustilille, ja rohkaisemalla yrityksiä tekemään edellä mainitut, jotta hyvän palkansaajat voivat maksaa korkeita veroja. Tämä hallitus voi käyttää sekä yleisen elintason parantamiseen että budjettialijäämänsä kattamiseen.

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat