Nainen, joka johtaa tiedonkeruukokousta
Kuva Sinä X Ventures on Unsplash

Mikä on työttömyyden ja liiketoiminnan menetysten todellinen syy? Työttömyys on noussut viime vuosikymmeninä, ja työntekijät menettävät etujaan ja eläkkeensä.

Samaan aikaan yritykset ovat kokeneet omat ongelmansa. Kun kirjat suljetaan kolmannen toimintavuoden lopussa, suurin osa yrityksistä joutuu eksistenssikriisiin. He löytävät tappiot, jotka ovat niin suuria, että he eivät voi maksaa (pääosa) helmikuun palkoista. Tätä tilannetta ei voida hyväksyä. Yritykset ovat kuitenkin suunnitelleet useita temppuja ongelman ratkaisemiseksi, ja kokeilevat yksi kerrallaan. Ne kaikki edellyttävät hintojen nostamista tai kustannusten leikkaamista:

Kaikki nämä temput näyttävät toimivan - yhden vuoden

  • He pyytävät maksua palveluista, jotka olivat kerran ilmaisia.
  • Ne laajentavat maksullisten palveluiden valikoimaa.
  • He myyvät lisätuotteita.
  • He nostavat tuotteidensa hintoja.
  • Ne alentavat palkkoja (mikä johtaa palkkojen laskemiseen liian alhaisiksi elääkseen; Walmart)
  • He lomauttavat työntekijöitä.
  • He pakkaavat tuotteet uudelleen ja myyvät ne "uusina" (ja aiheuttavat ympäristöongelmia).

Kaikki nämä temput näyttävät toimivan - yhden vuoden. Mutta kun kirjat suljetaan viidennen vuoden lopussa, yrityksellä on jälleen kriisi. Ja jälleen seitsemännen vuoden ja yhdeksännen vuoden lopussa.

Suurin osa pienyrityksistä menee konkurssiin kymmenen vuoden kuluessa. Muutama yhdistyy suurempien yritysten kanssa, mutta sitten niiden tuotteet pienenevät olemassaolosta (muistatko Microsoft Messengerin?). Jopa erittäin suuret yritykset konkurssiin sadan tai sadan viidenkymmenen vuoden kuluttua. Mutta kaikista näistä konkursseista huolimatta yritysten omistajat ja toimitusjohtajat eivät näytä tajuavan, että heidän budjettileikkaukset vain lisäävät heidän ongelmiaan. Ehkä he eivät halua tietää.

Kriisin syynä on vuosisatojen vanha yrityskirjanpitojärjestelmän virhe, jonka vuoksi menetettyjen tulojen kirjaaminen on mahdotonta. Virheiden, virheiden ja onnettomuuksien vuoksi tuotteet voivat vaurioitua tai niitä ei enää voida myydä. Yritykset menettävät tulojaan, mutta näitä tappioita ei voida sisällyttää kirjoihin. Joten kun yritykset sulkevat kirjat vuoden lopussa, he huomaavat, että liikevaihto on pudonnut kulujen alapuolelle.

Yhtiö tarvitsee 100,000 1,666.67 dollarin tuloja vuodessa maksamaan yhdelle työntekijälle palkkaa XNUMX XNUMX dollaria kuukaudessa

Saatat ajatella, että tuotannon virheistä johtuvat menetykset eivät voi luoda kovin suurta ongelmaa. Kuitenkin, jos katsot, että yritys tarvitsee 100,000 1,666.67 dollarin tuloja vuodessa maksamaan yhdelle työntekijälle 12 XNUMX dollarin palkan kuukaudessa, käy selväksi, että yhden prosentin menetys on enemmän kuin tarpeeksi eksistentiaalisen kriisin aiheuttamiseksi. Tämä johtuu siitä, että palkkojen lisäksi yritysten on maksettava myös raaka-aineista jalostettavaksi tuotteiksi, työkaluiksi, joiden kanssa työskennellä, rakennuksista työskennellä, ja verojen määrästä XNUMX.

© 2019-2020 AtoBC BV

Älykkäät säästöt tekevät yrityksistä terveellisiä

Sivun näyttökerrat